ePalkkis - Kohti älykkäämpää palkkahallintoa

Leos2go > Blogi > Yleinen > ePalkkis – Kohti älykkäämpää palkkahallintoa
Leos2go > Blogi > Yleinen > ePalkkis – Kohti älykkäämpää palkkahallintoa

ePalkkis – Kohti älykkäämpää palkkahallintoa

Leos2go on aloittanut ePalkkis-projektin, jonka tarkoituksena on suunnitella ratkaisu kohti älykkäämpää palkkahallintoa. Hankkeen tavoitteena on luoda ”ePalkkis”-palvelun prototyyppi, jonka tarkoituksena on automatisoida palkkahallintoon tulevan materiaalin käsittely. ePalkkis-palvelu vastaanottaa palkanlaskentaan toimitettavat materiaalit ja muodostaa aineistoista eri palkkajärjestelmiin sopivan sisäänlukuaineiston. Prototyypissä hyödynnetään kuvantunnistusta ja tekoälyä soveltuvin osin. Lisäksi hankkeessa tehdään selvitys ja liiketoimintasuunnitelma palkanlaskennan täysin automatisoivasta ohjelmistopalvelusta. Hanke on käynnistynyt joulukuussa 2020 ja jatkuu syyskuuhun 2021 saakka. Olemme saaneet hankkeen toteuttamiseen tukea Euroopan aluekehitysrahastosta.

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: