Leos2go > Kassankasvattajat

Kassankasvattajien avulla saat uutta suuntaa liiketoiminnallesi!

Kassankasvattajat on kahden keskisuomalaisen yrittäjän yhteistyössä tuottama palvelu keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka haluavat saada lisää kassavirtaa liiketoimintaansa.

Frannet Oy:n Erkki Niskanen ja Leos2go Oy:n Hannu Sibenberg auttavat yritysjohtoa yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamisessa, kuten kasvusuunnitelmissa, kannattavuuden kohentamisessa sekä tietenkin kassan kasvattamisessa.

Erkki on pitkän linjan hallitusammattilainen ja Chief Restructuring Officer (CRO), jonka vahvuuksia ovat hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn ohjaus ja liiketoiminnan tervehdyttäminen. Hannulla puolestaan on vahva tausta IT-toiminnoista, muutosjohtamisesta ja prosessien uudelleen organisoinnista. ”Tapasimme talvella 2019 TMA-toiminnan tiimoilta ja keväällä 2020 ajatus yhteistyöstä heräsi. Tässä kumpikin pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja asiakas pystyy hyödyntämään molempien laajaa osaamista muutoshankkeissa. Erkillä on pitkä tausta TMC-konsultoinnin parissa ja onkin hienoa päästä tekemään yhteistyötä myös hänen kanssaan.” Hannu toteaa.

TUTUSTU KASSANKASVATTAJIIN NETTISIVUILLA JA VARAA AIKA TAPAAMISEEN!

Käydään läpi yrityksenne tilannetta ja ratkaisuvaihtoehtoja liiketoiminnan virkistämiseksi. Tapaaminen on sitoumukseton ja tietenkin veloitukseton.

Coin tree Glass Jar Plant growing from coins outside the glass jar money saving and investment financial concept

TOIMENPITEIDEMME AVULLA SAAT...

LISÄÄ LIIKEVAIHTOA

Käymme läpi tilauskannan, haastattelemme avainhenkilöt ja asiakkaat sekä ja jalkautamme toimet liikevaihdon kasvattamiseksi.

YRITYKSESI KASSAAN PUSKURIA

Etsimme säästökohteet sekä prosesseista tehostamisen paikat. Kerrytämme yritykselle varallisuutta, jotta jatkuva kehittäminen ja investointien tekeminen helpottuisi.

KÄÄNNETTYÄ TAPPIOT VOITOKSI TAI KANNATTAVUUDEN KASVAMAAN

Selvitämme kannattavuuden asiakkaista ja palveluista, jotta päätöksenteko helpottuu ja rahasyöpöt tulevat näkyviksi.

OTA APU VASTAAN

Autamme pk-yrityksiä näkemään oman liiketoimintansa haasteet ja sudenkuopat, tuomaan oikeat tunnusluvut päätöksenteon tueksi ja seurantaan sekä tekemään konkreettisia ratkaisuja kannattavuuden parantamiseksi.

Palvelumme sopii niin liiketoiminnan hidastumisen vaiheessa oleville yrityksille kuin kassakriisissä kamppaileville. Mitä nopeammin yritys liiketoiminnan taantuessa tarttuu ongelmiin, sitä paremmat tulokset ovat.

Teemme asiakkaille niin nopeita tilanneanalyyseja kuin pitkiä muutoshankkeita. Tilanneanalyysi valmistuu muutamassa työpäivässä ja tulokset ovat asiakkaan hyödynnettävissä nopeasti. Muutoshankkeet kestävät yleensä puolesta vuodesta useampaan vuoteen asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Muutostilanteessa ulkopuolinen apu on enemmän kuin tarpeen. Tuomme objektiivista näkökulmaa päätöksentekoon, saamme aikaan ryhtiliikkeen ja viemme muutosta johdon kanssa eteenpäin. Toimimme aina ihmiset huomioiden, mutta myös ripeästi, liiketoimintalähtöisesti ja realistisesti.

UUTTA SUUNTAA LIIKETOIMINNALLESI
WWW.KASSANKASVATTAJAT.FI

%d bloggaajaa tykkää tästä: