Leos2go > Sparraus > Tuottavuuden sparraus
Businessman with rocket on his back ready to start a race on track

Takkuaako tavoitteisiin pääsy vai ovatko päivät pelkkää säntäilyä asiasta toiseen? Ota aikalisä ja avaa ovi tuottavampaan työelämään sparrauksen avulla.

Taas yksi päivä lisää, kun tuntuu ettet ole saanut mitään aikaiseksi vaikka päiväsi on ollut kiireinen? Hukkuuko fokus härdellin keskellä? Eikö tiimityö yhteisössä toimi? Sparraamme asiantuntijat, esimiehet ja tiimit toimimaan tuottavasti ja tavoitteellisesti organisaation päämääriä kohti. Annamme työkalut esimerkiksi oman työn organisointiin, tiimityön johtamiseen tai delegointitaitojen kehittämisen tueksi.

Tarjoamme kolmea sparrausta; ”Tuottava asiantuntija”, ”Sparraava johtaja” ja ”Menestyvä tiimi”. Sparrauksen kesto vaihtelee kolmesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen. Tuottavuuden sparraukset pidetään yksilö- tai ryhmävalmennuksina. Yksilövalmennuksissa vaihtoehtona on verkkototeutus tai tapaamiset asiakkaan tiloissa. Verkkototeutusten alennus on -30%. Tapaamiset pidetään noin 3-4 viikon välein ja sparrattava saa itsenäisesti suoritettavia tehtäviä tapaamisten välille.

Tuottavan asiantuntijan sparrauksessa keskitytään ajankäytön tehostamiseen, priorisointiin, tavoitteelliseen ja suunnittelmalliseen työskentelyyn sekä sparrauksessa vahvistetaan asiantuntijan tiimityö- ja kommunikaatiotaitoja. Sparrauksen jälkeen asiantuntijalla on enemmän itseluottamusta ja näkemystä omien ja organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi ja hän on tulosorientoitunut. Asiantuntija tietää tavoitteensa ja kuinka niihin päästään.

Valmentavan johtajan sparrauksessa keskitytään tavoitteiden luomiseen, johtamis- ja delegointitaitojen kehittämiseen, motivointiin ja tiimihengen rakentamiseen. Esimies saa vahvistusta omiin johtamistaitoihinsa, pystyy hyödyntämään tiiminsä osaamista paremmin ja pyrkii ohjaamaan tiimiänsä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Menestyvän tiimin sparrauksessa luodaan itseohjautuvan tiimin edellytykset ja sovitaan pelisäännöistä, tavoitteista, vastuista, valtuuksista, rooleista ja käytännöistä. Sparrauksessa käydään läpi myös ketterän tiimityön käytäntöjä, joita tiimi voi soveltaa omaan päivittäiseen toimintaansa.

Tuottavuuden sparrauksella saat tuloksia ja työkaluja, joiden avulla vauhditat organisaatiosi kasvua.

TUOTTAVUUDEN SPARRAUKSET

TUOTTAVA ASIANTUNTIJA 3490€/hlö

Sisältö (6kk)

 • Tuottavuus omassa elämässä
 • Päämäärien saavuttaminen ja tuottavuus työelämässä
 • Ajanhallinnan taitojen kehittäminen ja tehtävien priorisointi
 • Tiimin tuottavuuden kasvattaminen

VALMENTAVA JOHTAJA 3890€/hlö

Sisältö (6kk)

 • Valmentavan johtajan tunnusmerkit
 • Delegointitaitojen kehittäminen ja tiimiläisten motivointi
 • Keinot tiimin rakentamiseen ja kehittämiseen
 • Valmiudet muutoksen johtamiseen

MENESTYVÄ TIIMI 7940€/tiimi

Sisältö (3kk)

 • Tiimin yhteiset pelisäännöt ja toimintavat
 • Kompetenssit ja roolit tiimin rakentamisen keskiössä
 • Tiimin vastuu ja valta tuottavan työskentelyn edellytyksenä
 • Ketterät käytännöt tiimityöskentelyssä

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen niin kerromme sparrauksista mielellämme lisää!

%d bloggaajaa tykkää tästä: