Leos2go > Tuotehallinta > Tuotehallinnan kartoitus
andrew-gaines-emyR83YuXYo-unsplash

Tuotehallinnan kartoitus tuo fokusta ohjelmistopalveluiden kehitykseen

Meneekö tuotekehityksen aika tulipalojen sammutteluun? Perustuvatko prioriteetit enemmän mutuun kuin faktaan? Pitkän tähtäimen suunnittelua tapahtuu korkeintaan johdossa? Selvitä tuotejohtamisen tila ja siirry kohti suunnitelmallisempaa palveluiden kehittämistä.

Kiire, vaihtuvat prioriteetit ja epäselvät vastuut kuormittavat tuotekehitystä. Asiakkaalle tämä näkyy arvon tuotannon laskuna. Kehitysputki on pitkä ja sieltä tulee vain harvoin asiakkaan kuumeisesti odottavia toiminnallisuuksia ulos. Tämä heijastuu myyntiin ja kasvaviin kehityskustannuksiin. Myöskin eri yksiköiden näkemykset palvelun toivotusta kehityssuunnasta ja aikataulusta saattavat poiketa paljonkin toisistaan. Tuotehallinnan kartoituksessa poraudutaan näihin haasteisiin puuteanalyysin avulla.

Tuotehallinnan kartoituksessa käydään läpi ylätason tehtävät myynnin tuesta, asiakasvaatimuksiin sekä strategiseen suunnitteluun. Kartoituksessa käydään läpi roolitukset, vastuualueet sekä tehtävien tärkeysaste. Kartoitus antaa kattavan kuvan niistä toiminnoista, joille yrityksessä ei aikaisemmin ole löytynyt omistajuutta ja jotka ovat jääneet kokonaan ilman hoitoa. Kartoituksen jälkeen yrityksessä on jaettu ymmärrys tuotehallinnallisista tehtävistä, vastuista ja tavoitteista. Kommunikaatio paranee sekä palvelun johtaminen on suunnitelmallista ja selkeää.

Suunnitelmallinen tuotehallinta on avain menestyvään ohjelmistopalveluun.

TUOTEHALLINNAN KARTOITUS 4 740€

Selvitys nykytilasta

Raportti käteen

Puolueeton analyysi tuotehallinnan nykytilasta ja haastealueista.

Vastuiden läpikäynti

Miksi minä?

Vastuualueet on kuvattu ja tiedossa sekä puuttuville vastuille etsitään henkilö.

Priorisoitu kehityslista

Puuttuvat tehtävät riviin

Toimenpiteitä vaativat tuotehallinnan osa-alueet priorisoituna ja vastuutettuna.

Selvitä tuotejohtamisen tila ja varaa aika tapaamiseen!

%d bloggaajaa tykkää tästä: