Leos2go > Tehostus > Ratkaisukartoitus
Nainen_system_error

Ovatko palkka- tai taloushallinnon järjestelmänne menossa vaihtoon? Vai pohditko koko palvelun ulkoistusta? Pyydä meiltä kartoitus.

Onko käyttämänne järjestelmä tulossa elinkaarensa päähän? Vai toisiko ulkoistus kustannussäästöä tai kenties helpotusta eläköityvään henkilöstöön? Teemme kartoituksia asiantuntemuksella ja puolueettomasti. Tunnemme niin alan vanhat konkarit kuin uudet tulokkaatkin.

Järjestelmien ja ulkoistupalveluiden kartoituksessa käymme läpi asiakkaan tarpeet ja vaatimukset tulevaisuuden valitulle toimintatavalle. Valikoimme asiakkaan kanssa toimittajat, joita vertailemme asiakkaan tarpeiden pohjalta. Teemme laskelmat niin käyttöönoton kuin jatkuvan palvelun arvioiduista kustannuksista päätöksenteon tueksi. Palvelumme sopii niin julkisen kuin yksityisen puolen tarpeisiin.

Jätä meille selvitystyö ja keskity itse päätöksentekoon.

RATKAISUKARTOITUS

TARPEIDEN MÄÄRITTELY

Asiakkaan tarve edellä

Teemme selvityksen täysin asiakkaan tarpeen näkökulmasta ja vertailemme ratkaisut puolueettomasti.

RATKAISUJEN VERTAILU

Toimittajat riviin

4-6 toimittajan vertailu. Asiakkaan kannalta tärkeät moduulit, lisäpalvelut ja ylätason vaatimukset läpikäytynä.

KUSTANNUS-LASKELMA

Kolikot pinoon

Elinkaarikustannukset vertailtuna, huomioiden käyttöönotto ja jatkuvat kustannukset niin ulkoisten kuin sisäistenkin kustannusten osalta.

Jos haluat saada palkka- ja/tai taloushallinnon ratkaisusi kuriin, niin ota yhteyttä Hannuun tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hannu Sibenberg
Hannu Sibenberg
Puhelin:050 337 3415

    %d bloggers like this: