Leos2go > Tehostus > Palkkapalvelun buustaus

Palkkapalvelun buustaus

Paljonko on paljon

Buustaus tuplaa palkkapalvelusi tehon.
Tiedätkö paljonko on paljon?

Laskeeko palkanlaskijasi mielestäsi riittävästi palkkalaskelmia? Vai onko prosessissa liikaa manuaalisia vaiheita? Onko vuodenvaihteessa liikaa ylitöitä ja stressaako henkilöstösi ennen palkanmaksupäiviä? Palkkapalvelun buustauksessa sinulle selviää paljonko palkkalaskelmia palkanlaskijasi voikaan laskea. Samalla paljastamme, miten pääset tehostamisen avulla tilanteeseen, jossa paljon palkkalaskelmia on todellakin paljon. Analysoimme tilanteenne ja leikkaamme suurimmat piikkikuormat.

TUNNETKO PALKANLASKIJOIDESI TUSKAN?

Ärsyttävää, kun joudun taas tekemään ylitöitä, kun palkkapäivä lähestyy.

Voisitkohan olla sairaana vasta palkkapäivän jälkeen?

Onko näiden joidenkin TES:ien pakko olla näin hankalia?

Saisinkohan joskus vuodenvaihteessa lomaa?

Eikö Joulun lähestyminen tunnu kivalta, koska tiedät miten paljon ylitöitä vuodenvaihde aiheuttaa palkanlaskijoillesi? Hämmästytkö, kun palkanlaskijasi pyytää lomaa vuodenvaihteen tienoilla? Eikö hän ymmärrä, että se on kiireisin aika vuodesta? Ota yhteyttä meihin, ja voit katsoa uusin silmin seuraavaan vuodenvaihteeseen. Voit ensimmäistä kertaa kuvitella kuinka vuodenvaihteen työt menevät ilman ylitöitä eikä pelko työhaasteista pidä sinua öisin hereillä.

TUNNISTATKO NÄMÄ HAASTEET?

  1. Toistuvat tehtävät syövät kaiken ajan eikä palvelulle jää aikaa.
  2. Tulee paljon paperia ja papereista tieto naputellaan käsin.
  3. Nykyinen toimintatapa ei tue automaatiota.
  4. Ei ole keinoja aloittaa muutosta.
  5. Muutosten jalkauttaminen on hankalaa.

Tuntuuko, että toistuvat tehtävät kuukaudesta toiseen syövät kaiken aikanne? Salaisuus on se, että ette koskaan ehdi tekemään palvelun parannuksia, jos teillä menee kaikki aika palvellessanne asiakkaita. Tarjoamme tehostamista palveluna, ja olemme tehneet tätä eri toimialoilla ja eri työkaluilla. Tehostamalla saavutatte merkittäviä kustannussäätöjä sekä kilpailuetuja kilpailijoihisi verrattuna.

BUUSTAUKSEN HYÖDYT

  • Palkkatiimin tuottavuus nousee
  • Hyvinvoinnin ongelmakohdat paljastetaan
  • Seuraavien parannuskohteiden ratkaisu löydetään
  • Palkkapalvelun visio kirkastuu

Ota yhtettä ja autamme sinut löytämään miten saat oman organisaatiosi tehostamisen alkuun ja löydämme yhdessä menestyksellisen tavan kuinka säästät rahaa sekä voit samalla henkilökunnalla palvella isompaa joukkoa asiakkaita.

Soita Leos2go