Leos2go > Tehostus > Palkkapalvelun buustaus
Paljonko on paljon

PALKKAPALVELUN BUUSTAUS TUPLAA PALKKAHALLINTOSI TEHON

Laskevatko palkanlaskijasi mielestäsi riittävästi palkkalaskelmia? Onko prosessissa liikaa manuaalisia vaiheita? Tuntuuko, että toistuvat tehtävät kuukaudesta toiseen syövät kaiken aikanne? Leos2go tarjoaa palkkapalvelun tehostamista palveluna toimialasta riippumatta. 

Tunnistatko tuskan?

Palkkatiimin työkuorma ei jakaudu tasaisesti ja tehtävien priorisointi ei onnistu.

Uusien toimintamallien käyttöönotto ei onnistu, vanhoista työtavoista ei päästä eroon.

Vaihtuvuus on suurta ja työn jatkuvuus on muutaman palkanlaskijan takana.

On kiire, aikaa ei jää työtehtävien kehittämiseen.

Palkkapalvelun buustauksessa analysoimme tilanteenne ja leikkaamme suurimmat piikkikuormat. Emme käytä tehostamisessa kalliita ohjelmistoja vaan yksinkertaisesti pureudumme prosesseihinne ja jalkautamme tehokkaammat toimintatavat. Palkkapalvelun buustaus koostuu kolmesta palvelupaketista, palkkapalvelun kartoituksesta, teknisestä täsmäratkaisusta ja muutosjohtamisesta. Kartoituksessa selvitetään palkkahallinnon nykytila, henkilöstön hyvinvointi ja palvelun pullonkaulat. Teknisessä täsmäratkaisussa tehostetaan valittua prosessin osaa esimerkiksi palkkojen tarkastusta tai tulorekisteritäsmäytystä excel-automaation tai muun asiakkaan ohjelmiston avulla. Muutosjohtamisessa haetaan tuottavuuden kasvua esimerkiksi siirtymällä pois henkilökohtaisista palkkapoteista ja muuttamalla toiminta linjamaiseksi tiimityöskentelyksi.

PALKKAHALLINNON PALVELUPAKETIT

Kartoitus 3750€

Nykytilan kartoitus

Selvitämme nykytilan sekä hyvinvoinnin. Priorisoimme kehityskohteet ja annamme kolme toimenpide-ehdotusta toiminnan tehostamiseksi.

Täsmä-ratkaisu alk. 4370€

Tekninen tehostaminen

Esimerkiksi palkkojen tarkastuksen tai täsmäytysten tekninen tehostustoimi excelin tai muun asiakkaalla käytössä olevan työkalun avulla

Muutos-johtaminen alk. 24970€

Muutoshanke

Muutoshankkeen käynnistäminen ja jalkauttaminen siilomaisesta yksilösuorittamisesta tiimityöskentelyyn jatkuvan palvelun turvaamiseksi.

Koskaan ei ole parempaa aikaa aloittaa. Ota yhteyttä tehostajaan nyt!

tulevaisuus

Buustauksen hyödyt

  • Palkkatiimin tuottavuus nousee
  • Tiimin stressitaso laskee ja ylityöt vähenevät
  • Perehdyttäminen helpottuu
  • Toiminta on suunnitelmallista ja priorisoitua
%d bloggaajaa tykkää tästä: