Leos2go > Tehostus > Projektipäällikkö palveluna
saituri

Tahdotko tuloksia byrokratian sijaan? Tilaa projektipäällikkö meiltä.

Hommat eivät etene ja käyttöönottoprojekti seisoo? Tarvitsetko tiiviimpää seurantaa ja raippaa projektien läpivientiin? Oma henkilöstö on kädet täynnä töitä ja projektinhallinta ei onnistu omilla resursseilla? Ota meiltä projektipäällikkö helpottamaan viikoittaista palaverirumbaa ja keskity asioiden tekemiseen mieluummin kuin niistä puhumiseen.

Olemme parhaimmillamme kehitys- ja käyttöönottoprojektien läpiviennissä ja hankalimmatkin hankkeet onnistuvat varmuudella. Teemme sotasuunnitelman, työstämme aikataulun projektillesi ja pyöritämme projektia ketterästi etappi kerrallaan eteenpäin. Panostamme tiimihenkeen ja sitoutamme henkilöstöä projektin päämääriin. Nostamme projektin haasteet esille ja tuomme ne teille ajoissa ratkaistaviksi.

Olemme tottuneet työskentelemään etänä, joten vaikka projektitiimisi olisi ripoteltu ympäri Suomen tai ulkomaille, se ei ole meille ongelma.  Meillä on myös kokemusta vaikeista muutoshankkeista, kiemuraisista integraatioprojekteista sekä tiukoista aikatauluista. Oli projekti minkälainen tahansa, paneudumme siihen huolella ja viemme projektia eteenpäin määrätietoisesti.

Jätä meille projektinhallinta ja keskity itse päätöksentekoon.

PROJEKTINHALLINNAN PALVELUPAKETIT

ORGANISAATTORI 970€/pv

Pieni projekti 1-6kk

Yksinkertainen ja suoraviivainen projekti, joissa muutama toimija.

Kevyt projektisuunnitelma, tehtävien seuranta, palaverien organisointi, kommunikointi ja päivittäisten projektin asioiden hoitaminen.

PROJEKTI-PÄÄLLIKKÖ 1270€/pv

Iso projekti 6-12kk

Kompleksinen projekti, jossa useita toimijoita.

Projektisuunnitelma, tehtävien seuranta, kommunikointi, ohjausryhmätyöskentely, palaverien organisointi ja tehtävien priorisointi.

HANKEJOHTAJA 1740€/pv

Haastava hanke

Monimutkainen hanke, johon yhdistyy useita projekteja.

Hankesuunnitelma, riskien ja sopimusten hallintaa, kokonaisuuksien seurantaa ja priorisointia, ohjausryhmätyöskentelyä.

Jos haluat saada projektisi kuriin, niin ota yhteyttä Hannuun tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hannu Sibenberg
Hannu Sibenberg
Puhelin:050 337 3415

    %d bloggers like this: