Leos2go > Tietoa meistä

Päätimme, että on aika auttaa muita menestymään.

Tehostamalla toimintaa asiakkaiden puolesta tuotamme mahdollisuuksia kasvaa ja laajentua. Pidämme henkilöstöstämme huolta niin kuin pitäisimme huolta omasta perheestämme.

Hannu Sibenberg

OMISTAJA

Leos2go leijona

ARVOMME

AVOIMUUS

Kerromme avoimesti miten näemme omat ja asiakkaan hyödyt ja mahdolliset haasteet.

REHELLISYYS

Emme lähde tekemään asiakkaalle hanketta, jos koemme, että asiakas ei hyödy tästä. Sen sijaan kysymme haluaako asiakas todella, että käytämme heidän ja meidän aikaamme tähän.

LUOTETTAVUUS

Jos asiakas ei ole tyytyväinen ja kokee, että hän ei saanut meiltä  mitä lupasimme, hän voi jättää meille kirjallisen selityksen miten ja miksi emme onnistuneet kyseisessä toimeksiannossa. Jos tämän jälkeen yhdessä toteamme että syy on meistä johtuva, palautamme rahat tai emme laskuta työstä.

MIKSI TOIMIMME NÄIN

Kokemus on osoittanut, että liiketoiminta, joka ei tuota molemmille osapuolille hyötyä, ei ole kestävää. Tavoitteemme on kasvaa – ilman hyvää mainetta ja pitkiä asiakassuhteita tämä ei ole mahdollista.

Ilman avoimuutta ja rehellisyyttä ei voi syntyä luottamusta, joka vaaditaan siihen, että voimme toimia osana ryhmää niin yhteistyössä asiakkaiden kuin työntekijöiden kuin kenen kanssa tahansa.

YLI 20 VUOTTA KOKOMUSTA

Leos2golla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Osaamisemme keskittyy erityisesti yritysten palkka- ja taloushallinnon ratkaisujen kehittämiseen ja automatisointiin. Näiden tehostamisella yritys voi tuottaa enemmän arvoa omille asiakkailleen.

Lähetä meille kysymyksesi, niin tarjoamme teille tarvitsemaanne apua.
Soita Leos2go