Leos2go > Tietoa meistä

Päätimme, että on aika auttaa muita menestymään.

Tehostamalla toimintaa asiakkaiden puolesta tuotamme mahdollisuuksia kasvaa ja laajentua. Pidämme henkilöstöstämme huolta niin kuin pitäisimme huolta omasta perheestämme.

Hannu Sibenberg

OMISTAJA

Leos2go leijona

ARVOMME

AVOIMUUS

Kerromme avoimesti miten näemme omat ja asiakkaan hyödyt ja mahdolliset haasteet.

REHELLISYYS

Emme lähde tekemään asiakkaalle hanketta, jos koemme, että asiakas ei hyödy tästä. Sen sijaan kysymme haluaako asiakas todella, että käytämme heidän ja meidän aikaamme tähän.

LUOTETTAVUUS

Jos asiakas ei ole tyytyväinen ja kokee, että hän ei saanut meiltä mitä lupasimme, hän voi jättää meille kirjallisen selvityksen miten ja miksi emme onnistuneet kyseisessä toimeksiannossa. Jos tämän jälkeen yhdessä toteamme että syy on meistä johtuva, palautamme rahat tai emme laskuta työstä.

MIKSI TOIMIMME NÄIN

Kokemus on osoittanut, että liiketoiminta, joka ei tuota molemmille osapuolille hyötyä, ei ole kestävää. Tavoitteemme on kasvaa – ilman hyvää mainetta ja pitkiä asiakassuhteita tämä ei ole mahdollista.

Ilman avoimuutta ja rehellisyyttä ei voi syntyä luottamusta, joka vaaditaan siihen, että voimme toimia osana ryhmää niin yhteistyössä asiakkaiden kuin työntekijöiden kuin kenen kanssa tahansa.

YLI 20 VUOTTA KOKEMUSTA

Leos2go tarjoaa liikkeenjohdon konsultointipalveluita avoimesti, rehellisesti ja luotettavasti. Olemme parhaimmillamme palkka- ja taloushallinnon tehostamisessa sekä palveluiden tuotteistamisessa. Meillä on kokemusta kymmenien palkka- ja talouspalvelutiimien toiminnan tehostamisesta. Tiedämme kuinka kehittää ja hallita palveluita sekä vetää vaativia IT-projekteja. Vahvuutemme on muutoksen johtamisessa sekä itseohjautuvien tiimien rakentamisessa.

Palkka- ja taloushallinnon prosessit
Tuotteistaminen
Itseohjautuvan tiimin rakentaminen
Muutosjohtaminen
Varaa aika tapaamiseen.