Olemme ohjelmistokehitykseen ja automaatio konsultointiin erikoistunut yritys. Pitkän kokemuksemme avulla olemme saaneet vietyä kunnialla läpi niin isot käyttöönotto, kehitys ja konsultointi projektit.

Arvomme ovat

Avoimuus
Rehellisyys
Luottettavuus

Miten nämä sitten ilmenevät, kerromme avoimesti miten näemme oman ja asiakkaan hyödyt ja mahdolliset haasteet. Emme myöskään lähde tekemään asiakkkaalle hanketta jos koemme että asiakas ei hyödy tästä, vaan kysymme haluaako asiakas todella että käytämme heidän ja meidän aikaamme tähän.

Jos asiakas ei ole tyytyväinen ja kokee että hän ei saanut meiltä  mitä lupasimme hän voi jättää meille kirjallisen selityksen miten ja miksi emme onnistuneet kyseisessä toimeksiannossa. Jos tämän jälkeen yhdessä toteamme että syy on meistä johtuva, palautamme rahat tai emme laskuta työstä.

Miksi toimimme näin

Kokemus on osoittanut että liiketoiminta joka ei tuota molemmille osapuolille hyötyä ei ole kestävää. Tavoitteemme on kasvaa, ilman hyvää mainetta ja pitkiä asiakas suhteita tämä ei ole mahdollista.

Ilman avoimuutta ja rehellisyyttä ei voi syntyä luottamusta joka vaaditaan siihen että voimme toimia osana ryhmää niin yhteistyössä asikkaiden kuin työntekijöiden kuin kenenkä tahansa kanssa.