Tiimi

Hannu Sibenberg

Hannu Sibenberg

Palkka- ja taloushallinnon tehostaja, myynnistä vastaava

Hannulla on vankka tietämys palkka- ja taloushallinnon prosesesseista, automaation mahdollisuuksista sekä toimivista käytännöistä. Hannu on sekä vetänyt useita kehitysyksiköitä että koodannut kädet savessa mm. finanssi-, talous- ja palkkahallinnon ohjelmistoja. Hannu on luontainen neuvottelija sekä toiminnan tehostaja. Hän ymmärtää liiketoiminnan tarpeet, tekniikan tuomat mahdollisuudet sekä toimivat prosessit ja niiden pohjalta suunnittelee ja toteuttaa asiakkaalle sopivan ratkaisun.

Marjut

Marjut Sibenberg

Liiketoimintajohtaja, asiakkuudet

Marjut on toiminut IT-alalla useissa vaativissa hankkeissa sekä vetänyt tuotehallinnan yksikköä ja kehityksen sekä myynnin tiimejä. Esimiestöiden lisäksi Marjut on toiminut 20 vuoden työuransa aikana mm. tuotepäällikkönä, projektipäällikkönä, hankepäällikkönä ja deployment managerina. Marjutin vahvuuksia ovat toimitusvarmuus, bisnesäly ja tuotehallinnan laaja-alainen osaaminen.

Heidi

Heidi Kaikkonen

Palvelujohtaja, markkinointi

Heidi on toiminut IT-alalla product ownerina sekä tuotepäällikkönä. Leos2go:n yritystoiminnan käynnistymisen myötä Heidi on sukeltanut entistä syvemmälle tekstillä vaikuttamisen ja palveluiden paketoinnin maailmaan. Ketterä tekeminen on hänelle luontaista ja hän nauttii tiimihengen rakentamisesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: