Leos2go > Tehostus > Taloushallinnon kartoitus
photo-1527788263495-3518a5c1c42d

Kaivamme taloushallinnon prosesseistanne säästöä 10 000€:n edestä.

Deadline painaa päälle ja laskut on lähettämättä. Kiire on pysyvä tila toimistossa. Tiimi vaatii lisää työntekijöitä ja alati laulava puhelin sekä sähköposti sanelevat työtehtävien prioriteetin. Olisiko aika muuttaa suuntaa?

Taloushallinnon kartoituksen avulla saat selville toiminnan pullonkaulat, henkilöstösi hyvinvoinnin tilan ja tehostamistarpeet. Kartoitamme tilanteenne ja teemme konkreettiset toimenpide-ehdotukset toimintanne tehostamiseksi. Tarvittaessa autamme myös tehostamistoimien läpiviennissä.  Jos emme löydä 10 000€:n säästöjä, saat kartoituksen ilmaiseksi.

Kartoitus lähtee liikkeelle aloitustapaamisella, jossa käydään läpi kartoituksen tavoitteita ja avataan keskustelua taloushallinnon tilasta. Seuraavaksi taloushallinnon tiimille tehdään webkysely hyvinvoinnista ja kehittämiskohteista. Esimiehet haastatellaan ja talouhallinnon prosessi käydään läpi yhdessä tiimin kanssa. Teemme havainnoistamme yhteenvedon ja toimenpidesuositukset. Käymmä raportin ja tulokset läpi yhteisessä purkutilaisuudessa ja sovimme jatkotoimenpiteistä. Kartoitukseen kuluu kalenteriaikaa noin kolme viikkoa asiakkaan aikataulusta riippuen.

Tilaa taloushallinnon kartoitus tänään ja tehosta toimintaasi jo huomenna.

TALOUSHALLINNON KARTOITUS 3 740€

Nykytilan selvitys

Toiminnan haasteet

Puolueeton analyysi taloushallinnon pullonkauloista ja työhyvinvoinnin tilasta.

Priorisoitu kehityslista

Toimenpiteet

Priorisoidut kehitysehdotukset kartoituksen aikana havaituille kriittisimmille haastealueille.

10 000€ säästöt

Säästölupaus

Tehostamistoimien läpiviennillä vähintään 10 000€ laskennallinen säästö.

Luovu jatkuvasta kiireestä ja varaa aika tehostajalle jo tänään!

%d bloggaajaa tykkää tästä: