Leos2go > Tuotehallinta > Tuotehallinnan sparraus
kiire_free

Tuotehallinnan sparraus selkeyttää liiketoimintanne prioriteetit ja antaa työkalut tavoitteiden saavuttamiseksi!

Kaipaatko lisää fokusta kehitykseen vai lisää uusia asiakkaita? Haluatko kehittää uusia palveluita vai saada paremman kokonaiskuvan palveluportfolionne tilanteesta?

Liiketoiminnassa yleisimmät haasteet ovat prioriteettien ja fokuksen puuttuminen, yrityksen strategian jalkauttaminen, jatkuva kiire, mutu-päätöksenteko ja heikko kommunikaatio. Kun resurssit eivät riitä toteuttamaan kaikkia syntyneitä visioita, onkin erittäin tärkeää, että resurssit keskitetään ainoastaan olennaiseen ja yrityksen strategian mukaiseen toimintaan.

Autamme teitä kirkastamaan suuntaanne ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteenne. Jos sinulta puuttuu keinot tai aika uuden suunnitteluun sparrauspaketeillamme saat työkalut tai lisäkädet ratkomaan esteitä tavoitteidenne tieltä.

Joten 1. Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tänään 2. Sovitaan tapaaminen huomiselle 3. Olet lähempänä tavoitteitasi jo parissa viikossa

Tuotehallinnan sparraus auttaa sinua keskittymään liiketoimintasi kannalta tärkeisiin tehtäviin!

TUOTEHALLINNAN SPARRAUSPAKETIT

LEMMIKKI 1970€

Päivän startti

Tulemme opastamaan liiketoimintanne kannalta tärkeimmät 2-4 tuotehallinnalista tehtävää alkuun. Seuranta ja toteutus ovat teidän harteillanne.

TÄHTITUOTE 5970€

6kk sparraten

Tähtituotesparrauksessa toteutatte liiketoimintanne kannalta tärkeimmät 2-4 tuotehallinnallista tehtävää. Käymme teoriaa ja tehtäviä lomittain 6kk ajan.

LYPSYLEHMÄ 150€/h

Tuotepäällikkö palveluna

Tulemme tekemään liiketoimintanne kannalta tärkeimpiä tuotehallinnallisia tehtäviä sovituksi ajaksi. Hyödynnä meitä kiireapuna tai selvitystyössä.

Jos haluat saavuttaa liiketoimintanne tavoitteet, varaa aika asiantuntijalle tänään!

Liiketoiminnan tavoitteet tehtäviksi

%d bloggaajaa tykkää tästä: