Leos2go > Tuotteistus > Palveluiden tuotteistaminen
photo-1474895652670-fc6493d963f1

Tuotteistamme palvelusi helpommin ostettavaan muotoon!

Kaipaatko lisää kassavirtaa? Haluaisitko uusia asiakkaita? Haluaisitko nykyisestä palvelusta paremman hinnan ja myydä enemmän lisäpalveluitasi?

Jos yllä oleva kuulostaa tutulta, niin nyt on aika uudistaa palvelutarjontasi, koska kehnosti tuotteistettu palvelu on yksi suurimpia syitä, miksi asiakkaasi ei osta sinulta. Sinä kyllä itse tiedät, kuinka suurta lisäarvoa pystyt potentiaaliselle asiakkaallesi tuottamaan, mutta asiakas ei näe palvelun tuomaa lisäarvoa. Syy on usein huonosti tuotteistetussa palvelussa. Jos haluat asiaan muutosta, ota tuotteistaja avuksesi.

Me autamme priorisoimaan ideasi ja tarvittaessa ideoimme kanssasi. Katsomme business casen kuntoon, ja teemme sinulle kannattavuuslaskelmat unohtamatta kuitenkaan viiden tähden asiakaskokemusta. Tuotamme myös tarvittavan materiaalin ja lanseeraussuunnitelman, että pääset palvelusi kanssa vauhtiin. Sinun tehtäväksi jää se, minkä osaat parhaiten; tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillesi.

Joten 1. Varaa aika tuotteistajalle tänään 2. Sovitaan tapaaminen huomiselle 3. Myyt enemmän ja useammille jo parin viikon päästä.

Tuotteistamalla saavutat liiketoiminnallesi asettamat tavoitteet!

TUOTTEISTUS 4 740e

Lisää uusia asiakkaita

Jalkaa oven väliin...

Paketoidaan yrityksellesi sisäänheittotuote, jota tulevat asiakkaasi eivät voi vastustaa.

Lisämyyntiä nyky-asiakkaille

"Vielä yksi tuollainen!"

Lisäpalveluiden myynnin ei tarvitse olla nappikauppaa. Tuotteistamme oheispalvelut helposti ostettavaksi ja nykypalveluita tukevaksi kokonaisuudeksi.

Paremman hinnan palvelustasi

Luo arvoa.

Katsoisitko leffan, jos traileri on huono? Tuskin. Asiakkaasi ovat valmiita maksamaan, kun viestit selkeästi palvelun tuoman arvon. Erottuvuudella estät vertailun ja lasket hinta-ankkurin.

Jos jokin näistä upposi, niin varaa aika tuotteistajalle tänään!

%d bloggaajaa tykkää tästä: