Leos2go > Tuotteistus > Tuoteomistajan sparraus

TUOTEOMISTAJAN SPARRAUS

Onko yrityksellänne ohjelmistokehitysprojekti alkamassa tai jo käynnissä? Kehitystiimi on kasassa, mutta mitä se tuoteomistaja tekikään? Vai onko kenties tuoteomistaja valittu, mutta ei ole täysin selvää, mitä häneltä odotetaan? Leos2go tarjoaa tuoteomistajan valmennusta palveluna. Väitämme, että olkoon kehitystiimi kuinka ammattitaitoinen tahansa, jos tuoteomistaja ei tunne tehtäviään, niin myöskään kehitettävällä palvelulla ei ole mahdollisuutta onnistua.

planningpostits

Tuoteomistajan vastuulla on maksimoida tuotteen arvo asiakkaalle. Tuoteomistajan rooli ei ole vain nimi paperissa vaan tärkeä osa onnistunutta kehityshanketta.

Kehityshanke on rahallisesti aina merkittävä investointi, joten on tärkeätä, että tekeminen kohdistuu oikeisiin asioihin. Tuoteomistajan tulee ymmärtää, mihin markkinaongelmaan uusi palvelu on ratkaisu. Millaisille käyttäjille palvelua tehdään ja mikä on se piirre, joka saa heidät rakastumaan palveluun? Tuoteomistajan vastuulla on maksimoida tuotteen arvo asiakkaalle. Tuoteomistajan rooli ei ole vain nimi paperissa vaan tärkeä osa onnistunutta kehityshanketta.

Leos2go tarjoaa yritykselle tuoteomistajan valmennusta. Sparrauksen kohteena on asiakkaan valitsema henkilö, jolla on operatiivinen vastuu kehitysprojektin onnistumisesta. Hän toimii linkkinä yrityksen ja ohjelmistotoimittajan kehitystiimin välillä. Sparrausta tehdään asiakkaan tarpeen mukaan, isolla kädellä tai harvakseltaan. Valmennettavan kanssa käydään läpi kehitettävää palvelua, tuotehallinnan eri menetelmiä ja ketterän kehittämisen työtapoja käytännössä sekä odotuksia, joita tuoteomistajan rooliin kohdistuu eri sidosryhmiltä. Tavoitteena on antaa välineitä, tietoa ja tekemisen malleja toimialan osaajalle, jolta puuttuu käytännön kokemus kehitysprojekteista.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: