Leos2go > Tietoa meistä > Tiimi > Heidin tarina

Heidin tarina

Kemistä kotoisin olevan Heidi halusi lähteä opiskelemaan Rovaniemelle heti peruskoulun jälkeen. Hänen äitiään ajatus hieman jännitti, mutta tyttö ei moisista välittänyt. Kaksoistutkinto piti saada; kerralla sekä ylioppilaslakki että hotelli- ja ravintoalan tutkinto. Ja sillä tiellä sitten isolle kirkolle töihin. Kymmenen vuotta ravintola-alalla, joista suurimman osan ajasta vuoropäällikkönä, opetti Heidille ihmistuntemusta ja ymmärtämään erilaisten ihmisten kanssa kommunikointia. Kiireisen kesäpäivän sattuessa hymy ei Heidiltä hyytynyt. Palvelu sujui tiukassa tahdissa, mutta kuitenkin rennolla tekemisen meiningillä. Heidi pysyykin hyvin viileänä tiukoissa tilanteissa niin kuin keltainen leski coolerissa.

Ravintola-alan haasteet eivät riittäneet tyydyttämään Heidin seikkailunhalua, vaan sissi päätti opetella uuden ammatin. Haaga-Helian tradenomiopintojen kautta Heidi päätyi IT-alalle ja törmäsi nykyiseen yhtiökumppaniinsa Hannuun, joka rekrytoi nälkäisen ja erittäin kehityskykyisen työmyyrän omaan tiimiinsä tukipalvelutehtäviin. Mutta kauan ei mennytkään, kun vastuu kasvoi tuoteomistajaksi ja siitä myöhemmin tuotepäälliköksi. Pian Heidi olikin jo täysillä tuotehallinnan syövereissä ja ohjasi 10 hengen ketterää kansainvälistä kehitystiimiä huippusuorituksiin. Putkesta tulikin ulos Suomen kannattavimpia palvelupohjaisia ohjelmistotuotteita. Menestyksen tärkeimpänä elementtinä Heidi pitää toimivaa ja yhteenhiileen puhaltavaa tiimiä. Tiimihengen luomisen hän kyllä taitaa.

Toimiva ja motivoitunut tiimi on menestyksen mahdollistaja.

Heidi toimii nopeasti ja tehokkaasti. Väliin tarvitaan kuitenkin uusia kokemuksia, sillä hän innostuu päästessään kokeilemaan uusia juttuja ja antamaan niistä palautetta. Heidillä on myös luontainen kirjoittamisen taito ja hänen kynästä syntyy tekstejä moniin tarpeisiin. 

Heidi ei juuri murehdi menneitä tai tulevia, vaan hän elää joustavasti tilanteen mukaan. Hän on hyvä improvisoimaan ja löytämään nokkelia käytännön ratkaisuja kriisitilanteisiin. Hyvästä kahvista hän ei kuitenkaan tahdo luopua. Haaveissa onkin oikea kahvilatasoinen espressokeitin – kaikkine myllyineen ja kahvoineen. Myös iso keittiö, jossa voi laittaa ruokaa ja kestitä kavereita, olisi unelmien toive. Eikä se välttämättä niin kaukana ole, onhan jo kerran kohdalle osunut 13 oikein vakioveikkauksessa. Miksei siis toisen ja kolmannenkin kerran?  

Jos satut Munkkiniemessä törmäämään Heidiin, niin voit tarjota hänelle lasin Rieslingiä ja saada vastineeksi muutaman vakioveikkausvihjeen. Tunnistat hänet iloisesta ilmeestä, ja hyvästä seurasta – sitä häneltä ei puutu.