Potkua Palkkahallinnon arkeen!

Paikka

Webinaari, Skype

Päivä ja aika

22.10.2019 10:00 AM - 11:15 AM

Palkkahallinnon kehitys polkee paikallaan. Monen ohjelmistotalon aika kuluu pakollisten viranomaismuutosten toteuttamiseen ja aikaa jää vähän asiakkaan prosesseja parantavaan kehittämiseen. On tärkeää, että palkkapalvelu itse vie muutosta ja tehostamistoimia eteenpäin. Me kerromme, kuinka saat kehityksen rattaisiin vauhtia ja arkipäivistänne tehokkaampia konkreettisilla muutoksilla. Webinaari soveltuu myös niille, joiden palkkahallinto sujuu kuin tanssi ja prosessit on viimeistä piirua myöten hiottu täydellisiksi. Ei ole mitään parempaa kuin taas huomata kuinka hiton hyvin meillä menee!

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu palkkahallinnon esimiehille, tiiminvetäjille, palvelupäälliköille ja palkkapalvelusta vastaavalle johdolle. Webinaari soveltuu niin tilitoimistoille, palvelukeskuksille tai yrityksen palkkahallinnolle.

Milloin?

Tiistaina 22.10. klo 10-11.15. Jokainen ilmoittautunut saa tallenteen webinaarista. Joten vaikket pääse paikalle, ilmoittaudu silti niin lähetämme tallenteen sinulle.

Sisältö?

  1. Mistä ovat tehokkaan palkkahallinnon tunnusmerkit?
  2. Tehostamisen vaiheet
  3. Käytännön toimenpiteet palkkahallinnon tehostamiseksi
  4. Älä kompastu yleisimpiin virheisiin
  5. Miten aloittaa, kun koko ajan on kiire?

Kouluttaja?

Hannu Sibenberg, palkka- ja taloushallinnon tehostaja

Kesto ja hinta?

1h 15min / 114€+alv 24%.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

Palkkahallinnon kehitys polkee paikallaan. Monen ohjelmistotalon aika kuluu pakollisten viranomaismuutosten toteuttamiseen ja aikaa jää vähän asiakkaan prosesseja parantavaan kehittämiseen. On tärkeää, että palkkapalvelu itse vie muutosta ja tehostamistoimia eteenpäin. Me kerromme, kuinka saat kehityksen rattaisiin vauhtia ja arkipäivistänne tehokkaampia konkreettisilla muutoksilla. Webinaari soveltuu myös niille, joiden palkkahallinto sujuu kuin tanssi ja prosessit on viimeistä piirua...