Palkkapalvelun Buustaus

Kaipaako teidänkin palkkapalvelunne buustausta?

Ykkösille lisää sisältöä myyntiin

HenkilöstöpalveluYkköset_nelio

Leos2go sparrasi Henkilöstöpalvelu Ykkösiä sekä tuotteistuksessa että työnantajamielikuvan luonnissa huhtikuussa 2019. Leos2go tuotti Ykkösille ehdotukset palvelupaketeista, suunnitteli ja toteutti asiakaskartoituksen, kuvasi toimenpide-ehdotukset työnantajamielikuvan parantamiseksi sekä tuotti konkreettiset esimerkit nettisivuille upotettavaksi. Asiakaskartoituksessa saatiin vahvistus, että paketoimalla tiimi palveluksi Ykköset voi toimittaa tuottavampaa palvelua asiakkailleen. Asiakas puolestaan saa sekä yhteen toimivan tiimin että tiiminvetäjän, ja näin säästöä esimerkiksi perehdyttämiskustannuksista. Yhdessä tuotteistetussa palvelupaketissa tuli huomioiduksi Ykkösten tavoitteet, asiakkaan tarpeet sekä henkilöstön suunnitelmallinen kehittäminen. Leos2go on tuottanut hyvin alkaneen yhteistyön jälkeen Ykkösille mm. myyntimateriaaleja sekä kampanjaesitteitä.

Interaktiivinen tapa tekemisessä oli iso plussa. Saimme myös vahvistusta ajatuksillemme, mihin suuntaan palvelutarjontaamme tulee jatkossa viedä. Meille tehty materiaali ja konkreettiset esimerkit helpottavat palveluiden toteuttamista jatkossa.

Uudellamaalla toimiva Henkilöstöpalvelu Ykköset toimittaa niin raudanlujia ammattilaisia kuin alan uusia tähtiä rakennusalan yrityksille monipuolisiin tehtäviin. Ykköset ei ole mikään perinteinen henkilöstövuokraustalo, vaan he ottavat aikaa ja tutustuvat aidosti jokaiseen rekrytoituun henkilöön. Näin he parhaiten osaavat kohdistaa sekä asiakkaalle sopivan tekijän että tekijälle sopivan työmaan. Lue lisää: https://ykkospalvelut.fi/

Mika Tikkala, toimitusjohtaja