Palkkapalvelun Buustaus

Kaipaako teidänkin palkkapalvelunne buustausta?

Paketoitua kumppanuusmyyntiä Keupa HT:lle

Keupa_HT_logo_nelio

Keväällä 2019 KeuPa HT kaipasi lisää käsipareja palvelutarjontansa kehittämiseksi ja yhteistyö Leos2gon kanssa lähti liikkeelle. Työskentely oli alusta lähtien luontevaa ja ideoita palloteltiin yhdessä paljon. Näistä kehityskelpoisimpia Leos2go lähti jatkojalostamaan.

KeuPalle toteutettiin asiakaskartoitus, jonka pohjalta kumppanuustarjoama paketoitiin uudelleen aiempaa tiukempaan muotoon. Kartoituksella haettiin vahvistusta myös ajatukselle räätälöidystä otteluisännyydestä, mitä kumppanit lähtivätkin innolla suunnittelemaan. Kävi selväksi, että asiakkaat olivat valmiita maksamaan laadukkaasta ja monipuolisesta yhteistyöstä. Myös Tykypäivä-paketti kiinnosti yrityksiä erityisesti. Konseptoidulla Tyky-paketilla KeuPa pystyy tarjoamaan heidän brändin mukaista palvelua tehokkaasti, ja ostamalla palvelun Keupalta asiakas tukee paikallista yhteisöä ja urheilua sekä saa henkilöstölleen työhyvinvointia edistävän päivän kovatasoisen urheiluseuran ohjauksessa. Leos2go tuotti asiakaskartoituksen lisäksi palvelupaketit sekä myyntimateriaalin KeuPa HT:lle, joita he hyödyntävät kumppanuuden myynnissä.

KeuPa HT on Mestiksessä pelaava jääkiekkojoukkue Keuruulta. KeuPa HT on osoittanut kyntensä vuosi toisensa jälkeen Mestiksessä ja pelannut tiensä useaan otteeseen finaalipeleihin. KeuPa HT voitti Mestiksen sarjamestaruuden kaudella 2017-2018. Lue lisää: www.keupaht.fi

Teemu Vesala, Toiminnanjohtaja