Kohti asiakaslähtöisempää palveluiden hallintaa

Paikka

Ilmaiswebinaari, Skype

Päivä ja aika

13.9.2019 10:00 AM - 10:45 AM

Palvelubisnes kasvaa kovaa vauhtia myös Suomessa. Kuinka erottua kilpailijoista ja tehdä asiakkaisiin vetoavia palveluita? Ilmaiswebinaarissa kerromme käytännön toimenpiteitä, kuinka suunnitella ja toteuttaa kannattavia palveluita, joissa asiakas on keskiössä.

Kenelle?

Webinaari soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät palvelubisneksen parissa, ja ovat kiinnostuneet roolinsa puolesta palveluiden kehittämisestä.

Milloin?

Perjantaina 13.9. klo 10-10:45 Jokainen ilmoittautunut saa tallenteen webinaarista. Joten vaikket pääse paikalle, ilmoittaudu silti niin lähetämme tallenteen sinulle.

Sisältö?

Webinaarissa käydään läpi 13 konkreettista rakentaa kannattavia ja asiakaslähtöisiä palveluita. Webinaarissa käydään läpi muutamia täsmätyökaluja arkeen, jotka innoittavat asiakaslähtöiseen palveluiden kehittämiseen ja kirkastavat palvelun ydinviestiä.

Kouluttaja?

Heidi Kaikkonen ja Marjut Sibenberg

Kesto ja hinta?

45min Ilmainen

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN
Palvelubisnes kasvaa kovaa vauhtia myös Suomessa. Kuinka erottua kilpailijoista ja tehdä asiakkaisiin vetoavia palveluita? Ilmaiswebinaarissa kerromme käytännön toimenpiteitä, kuinka suunnitella ja toteuttaa kannattavia palveluita, joissa asiakas on keskiössä. Kenelle? Webinaari soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät palvelubisneksen parissa, ja ovat kiinnostuneet roolinsa puolesta palveluiden kehittämisestä. Milloin? Perjantaina 13.9. klo 10-10:45 Jokainen ilmoittautunut saa tallenteen webinaarista. Joten vaikket...