Palkkapalvelun Buustaus

Kaipaako teidänkin palkkapalvelunne buustausta?

Priorisoinnilla vauhtia ohjelmistokehitykseen

urakointiplus logo

Leos2go sparrasi tammikuussa 2020 Urakointi+ -ohjelmiston tuoteomistajaa kahden työpajan verran roadmapin suunnittelussa ja kehitysaihioiden priorisoinnissa. Sparrauksen tavoitteena oli saada lisää suunnitelmallisuutta ja näkyvyyttä kehitykseen sekä roadmap tehtyä seuraavalle kolmelle vuodelle.

Sparrauksessa lähdettiin liikkeelle siitä ajatuksesta, että tuotteen roadmapin tulee olla linjassa organisaation tavoitteiden kanssa. Priorisointimenetelmiä hyödyntäen kehitysideat saatiin tärkeysjärjestykseen ja ylätason roadmap luotua. Toisessa työpajassa lähdettiin pureutumaan tarkemmin seuraavan 1,5 vuoden tiekarttaan ja työpajassa tehtiin priorisointiharjoitus ylätason vaatimuksille valitun asiakassegmentin näkökulmasta. Tämän pohjalta tuoteomistaja pääsi jatkamaan vaatimusten läpikäyntiä kehitystiimin kanssa.

Sparraukseen osallistuneet tuoteomistaja sekä toimitusjohtaja olivat tyytyväisiä sparraukseen ja lopputulokseen. Vaikka tuotehallinnan vahvaa osaamista löytyi myös omasta takaa, he kokivat arvokkaaksi ulkopuolisen tuoman erilaisen näkökulman priorisointiin, mikä antoi heille myös uutta ajateltavaa. Positiivista oli, että työpajoissa päästiin tekemään konkreettista suunnittelua asiakkaan tarpeiden pohjalta.

UrakointiPlus Oy on dynaaminen urakoitsijoille suunnattujen ohjelmistojen kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo. UrakointiPlus on kehittänyt vuodesta 2012 Urakointi+ -ohjelmistoa urakoitsijoiden toiminnanohjauksen tarpeisiin. Lue lisää: www.urakointiplus.fi/

 

Product Owner Mikko Hurskainen, Urakointiplus Oy