Palkkapalvelun Buustaus

Kaipaako teidänkin palkkapalvelunne buustausta?

Palkkahallinnon tehostamisen suuntaviivat selviksi Contineolla

contineo logo

Contineo halusi tehostaa palkkahallinnon tuottavuutta ja selvittää toiminnan pullonkaulat. Myös työnteon sirpaleisuudesta haluttiin päästä eroon. Koska henkilöstöön kuuluu paljon tuntipalkkalaisia ja useita TES:sejä, tulee työn olla nopeaa, tarkkaa ja standardoitua, jotta aikaa jää myös asiakaspalveluun ja poikkeustilanteiden selvittämiseen.

Palkkahallinnon kartoitus tuntui sopivimmalta tavalta aloittaa tuottoisamman arjen rakentaminen. Myös kartoituksen läpivientiin otettiin tavallista enemmän aikaa. Kolmen kuukauden aikana käytiin läpi palkkaprosessi tarkasti niin työpajoissa kun seuraamalla palkkapalvelun normaalia arkeakin. Tiimille tehtiin myös hyvinvointikysely. Kehityskohteita kirjattiin ylös ja laskettiin toimintoon käytetyt tunnit, jonka jälkeen tehostamistarpeet priorisoitiin. Kehittämiskohteita löydettiin niin järjestelmistä kuin työtavoista. Lopuksi käytiin läpi yhteisesti ongelma-alueet sekä ratkaisuehdotukset löydettyihin haasteisiin. Contineolla on kartoituksen jälkeen selkeä ymmärrys palkkatiimin tilasta ja suuntaviivat muutoksen aloittamiseksi.

Contineo Oy on arvostettu suomalainen konserniyhtiö joka tarjoaa koko valtakunnan kattavasti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Konserni tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Konserniin kuuluvat mm. RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy sekä Rauman Lukko. Lue lisää: www.contineo.fi

Pekka Liukkonen, Talous- ja hallintojohtaja