Palkkapalvelun Buustaus

Kaipaako teidänkin palkkapalvelunne buustausta?

Myyntireskontratiimin kartoitus Monetra Keski-Suomelle

monetra

Monetra Keski-Suomen myyntireskontratiimille tehtiin kesällä 2019 kartoitus, jossa arvioitiin tiimin ja prosessien tuottavuutta. Aika oli otollinen, koska tiimissä oli tapahtunut hiljattain muutoksia ja tiimissä oli aloittanut uusi esimies. Nyt oli oikea aika lähteä muovaamaan uutta suuntaa tekemiselle!

Kuukauden mittainen kartoitustyö vietiin läpi positiivisessa hengessä. Uusi esimies kaipasi lisää tietoa tiimistä ja tiimi puolestaan oli avoin muutoksille ja uusille toimintatavoille. Kartoitus koostui haastatteluista, web-kyselystä sekä kahdesta työpajasta, joissa myyntireskontran prosessit käytiin läpi pääpiirteittäin. Työpajojen sivutuotteena tiimille rakennettiin kuukausikello tukemaan työn rytmittämistä sekä kommunikaation välineeksi asiakkaille. Kuukausikellon toimivuuteen oltiin tiimissä erityisen tyytyväisiä. Sen koettiin helpottavan päivittäistä priorisointia ja päätöksentekoa sekä tiimi sai kaipaamaansa struktuuria arkeen. Kartoituksen lopuksi asiakas sai raportin kartoituksesta, joka käytiin yhteisesti läpi. Raporttiin oli koottu kuukauden aikana tehdyt havainnot, selvitys tiimin hyvinvoinnin tilasta sekä ehdotukset jatkotoimista prosessien tuottavuuden parantamiseksi.

Monetra Keski-Suomi Oy on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka kuuluu valtakunnalliseen Monetra-konserniin. Kuntapuolen ketterän kumppanin palvelutarjontaan kuuluu kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut koko Keski-Suomen alueella. Yrityksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Lue lisää: www.monetra.fi/keskisuomi/