JK-Talohuollolle paketoitu palvelu ja kotisivut

JK-Talohuolto_logo_nelio

Huhtikuussa 2020 Leos2go teki JK-Talohuollolle yrityksen nettisivut sekä auttoi samalla palveluiden paketoinnissa ja hinnoittelussa. Teknisen toteutuksen lisäksi Leos2go tuotti sivuille kaiken sisällön ja toteutti visuaalisen ilmeen vastaamaan nykyisen logon tyyliä. Nettisivut valmistuivat yritykselle nopeasti alle kuukaudessa ja viikon välein tuotoksia arvioitiin ja muokattiin yhdessä tilaajan kanssa. Leso2go toteutti myös tilaajalle mainoksen paikallislehteen.

Yhteistyö sujui hyvin ja paketointi-ideoita pyöriteltiin yhdessä paljonkin. JK-Talohuolto sai uusia palveluideoita ja asiakas sai nähtäville valmiit pakettihinnat kiinteistöhuollon palveluista. Palveluiden ostaminen helpottuu, kun hintoja ei tarvitse arvioida jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen. JK-Talohuollon perustaja Jere Kakko oli hyvillään lopputuloksesta ja siitä, että sivut valmistuivat ajoissa juuri ennen kesäsesongin alkamista; ”Olen erittäin tyytyväinen sivujen rentoon tyyliin ja teemme varmasti yhteistyötä jatkossakin.”

JK-Talohuolto tarjoaa kiinteistöhuollon palveluita Mäntyharjun alueella niin paikallisille kuin mökkiläisillekin. Lue lisää: jk-talohuolto.fi/

JK-Talohuolto Jere Kakko
Yrittäjä Jere Kakko, JK-Talohuolto

Vastaa