Mikä siinä on, että ei uskalleta muuttaa toimintaa

Mikä siinä on että ei uskalleta muuttaa toimintaa?

 

Miksi katsomme kun vuodesta toiseen läpi sormien vaikka asia vain ei toimi?

 

Miksi emme päätä että se pitää muuttaa?

 

Onko vaan helpompi todeta että tehdään niin kuin ennenkin ja annetaan jonkun muun tehdä muutos?

 

Mitä luulet kuka sen muutoksen tulee tekemään?

 

Siihen on olemassa helppo vastaus: Ja se on sinun korvaajasi. Siis se tyyppi, joka palkataan tekemään se mitä sinä et saanut aikaiseksi! Tai sinusta vain oli niin helppoa keksiä joku tekosyy ja siirtää päätöstä tulevaisuuteen.

 

No arvaa mitä se tulevaisuus on tässä ja nyt jos et ala muuttaa toimintaa organisaatiossasi sinulle voi tulla korvaaja jo tänään!

 

No miksi joku haluaisi korvata sinut?

 

Mietitään vähän sä olet elänyt helppouden maailmassa, et ole keskittynyt tuottamaan enemmän, saamaan parempaa palvelua sekä kouluttamaan henkilökunnastasi tehokkaampaa ja niin motivoitunutta hienosti toimivaan koneistoa.

 

Siksi tänään on aika ottaa sinulle joku auttamaan, sillä yksin on niin helppo jäädä siihen mitä oli ennen. Tarvitsen ihmisen joka on tehnyt muutoksia ja vetänyt niitä muissa organisaatioissa läpi. Tarvitsen neuvonantajan joka menee keskustelemaan tiimisi kanssa ja kertoo sinulle mitä voisit tehdä paremmin ja mitä ehdottomasti pitäisi muuttaa.

 

Muutos alkaa aina yhdestä ihmisestä ja jos voin kertoa niin kaikista paras ihminen sinun kannaltasi olet sinä itse!

Tämä ihan siksi että siten voit loistaa työssäsi eikä sinulla ole stressiä muutoksesta koska sinä suunnittelet jo seuraavaa silloin kuin muut yrittävät ymmärtää edellistä muutosta.

 

Eli jotta sinusta tulee muutoksen voittaja, pyydä meidät avuksesi muuttamaan organisaatiosi toiminta tulokselliseksi ja entistä tehokkaammaksi.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: